به گزارش مسترتشخیص، خودرویی که شرکت کرمان موتور با نام KMC J7 در بازار ایران عرضه میکند، در رده خودروهای فستبک قرار میگیرد و در نتیجه خودروی شاسیکوتاه این شرکت به حساب میآید.
اگر مانند بسیاری از ایرانیان، به خودروهای شاسی بلند و کراساوور علاقه دارید، این خودرو به دردتان نمیخورد اما اگر از این نوع مدلها خسته شدهاید و خودرویی میخواهید که اسپرت بوده و ظاهر جذابی داشته باشد، در عینحال سریع نیز باشد، این گزارش را تا انتها دنبال کنید.
مشخصات فنی
این خودرو از یک پیشرانه چهارسیلندر 1.5 لیتری با تکنولوژی TGDI بهره میبرد که بهکمک یک گیربکس 6 سرعته دو کلاچه تر، نیروی پیشرانه را به چرخهای جلو منتقل میکند.
متاسفانه شرکت کرمان موتور شتاب صفرتا 100 رسمی برای این خودرو مشخص نکرده اما طبق شتابگیریهای غیررسمی که در فضای مجازی ثبت شده است، KMC J7 قادر است شتاب نزدیک به 10 ثانیه ثبت کند. اگر بخواهیم این خودرو را در رده اسپرت قرار دهیم، این شتاب مناسب یک خودروی اسپرت نیست.
همچنین استفاده از گیرکس دو کلاچه تر به جای خشک، مشکل داغ کردن گیربکس در ترافیکهارا نیز حل میکند.
طراحی ظاهری
در بخش ظاهری KMC J7 شباهت زیادی به محصول K7 کرمان موتور دارد. به نوعی که انگار K7، نسخه کراساوور این خودرو است. اما اگر بخواهیم مروری بر بخش ظاهری J7 داشته باشیم میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم.
بیشک این خودرو جزو زیباترین و با جزئیاتترین محصولات چینی است که در ایران مونتاژ میشود. دلیل این امر همکاری شرکت فولکسواگن آلمانی با کمپانی جک در تولید این خودرو است. چراکه در جایجای ماشین اثرات و جزئیات آلمانی به چشم میخورد.
در نمای جلوی خودرو از یک چراغ بههم پیوسته و زیبا استفاده شده که دارای پنج عدسی است. سه عدسی بیرونی برای نورپایین و دو عدسی داخلی برای نوربالا استفاده میشود. لازم بهذکر است، شدت نور این چراغ بهقدری بالاست که نیازی به تعبیه چراغ مهشکن برای آن نبوده و این آپشن از روی خودرو حذف شده است.
در نمای جانبی یک خط صاف از قسمت جلو تا صندوق عقب کشیده شده و بههمراه رینگهای آلومینیومی 18 اینچی، ظاهر اسپرتی به خودرو داده است.
خوشبختانه خط طراحی قسمت جلوی خودرو دقیقا در بخش عقب نیز حفظ شده و این دو قسمت، هماهنگی خوبی با یکدیگر دارند. یک چراغ بزرگ بههم پیوسته که داخل آن خطوط عمودی جدا ازهم کار شده، طرح بسیار زیبایی به عقب خودرو داده است.
چراغهای مهشکن عقب و شبتاب، جدا از چراغ اصلی و در دوطرف سپر کار شده. همچنین پایین سپر دو عدد سراگزوز مشاهده میکنیم که خوشبختانه واقعی است.
همانطور که در ابتدای مقاله ذکر کردیم، این خودرو از لحاظ طراحی، در رده فستبک قرار میگیرد. یعنی شیشه عقب، با شیب بسیار ملایم و چسبیده به صندوق عقب طراحی شده و با باز کردن درب صندوق، شیشه عقب نیز همراه آن بالا میرود. نمونه مشابه این طرح را قبلا در خودروی زانتیا مشاهده کردهایم.
طراحی داخلی
یکی از عمده ایرادات خودروهای چینی، عدم هماهنگی طراحی بخش خارجی با قسمت داخلی کابین است. خوشبختانه طراحی داخل کابین KMC J7، با قسمت بیرونی کاملا سازگار است و احتمالا یکی از دلایل آن، روح طراحی آلمانی است که به واسطه کمپانی فولکسواگن در این چینی جذاب دمیده شده.
بخش داخل کابین واقعا زیبا و چشمنواز است.طراحی کنسول وسط و نمایشگر بههم چسبیدهای که داخل کابین مشاهده میکنیم، برای اولین بار در سری S محصولات مرسدس استفاده شد که رفتهرفته بسیاری از شرکتها از آن الهام گرفتند.
یک مالتیمدیای نسبتا بزرگ که اکثر تنظیمات و امکانات داخل کابین را در خود جای داده و از قسمت پایین به کنسول وسطی که به رنگ مشکی پیانویی طراحی شده، متصل میگردد.
پشتآمپر 7 اینچی و تماما دیجیتالی بههمراه شیفترهای دندهای که پشت غربیلک فرمان قرار گرفتهاند، کاملا حس اسپرت را به راننده القا میکنند.
جنس اکثر قسمتهای داشبورد و رودریها از نوع پلاستیک نرم و دوخت چرم و پارچه است اما در برخی قسمتها مانند بالا و پایین رودریها از پلاستیک خشک استفاده شده.
یک عدد شارژر وایرلس و کول باکس در قسمت زیرآرنجی نیز تعبیه شده که آپشن خوبی برای سفرهای طولانی به حساب میآید.
قسمت عقب خودرو، بهدلیل طراحی فستبک و فرم صندلیهای جلو، دید کمی به بیرون دارد و ممکن است کمی خسته کننده باشد. اما از لحاظ جای پا و فرم صندلی، کاملا راحت و جادار است. دو عدد خروجی USB و کانال تهویه مطبوع نیز برای سرنشینان عقب تعبیه شده که در مقایسه با رقبا بسیار خوب است.
آپشنها و امکانات
خودروی KMC J7 از لحاظ برخی آپشنها و امکانات بالاتر از رقبا قرار میگیرد اما متاسفانه نبود برخی دیگر از آپشنهای ایمنی در رتبه پایینتری جای خواهد گرفت.
از جمله آپشنهای این خودرو میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
کروزکنترل، کنترل حرکت در سربالایی، کنترل کشش و پایداری، سنسور فشار باد تایر، سنسور باران، ترمز کمکی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، فرمان برقی حساس به سرعت، پدال شیفتر، گرمکن صندلی راننده، دوربین 360 درجه، ایربگهای پردهای و جانبی جلو، ورود و استارت بدون کلید، کولباکس، صندوق عقب برقی و سقف سانروف و پانوراما.
اما جای خالی آپشنهایی همچون کروزکنترل تطبیقی، رادار نقطه کور و رادار تغییر لاین، واقعا در این خودرو احساس میشود.
قیمت KMC J7
این خودرو در تاریخ 09 فروردین ماه 1402 در بازار آزاد به قیمت دو میلیارد و 130 میلیون تومان معامله شد که رقم پایینتری از برادر بزرگتر خود، یعنی KMC K7 است.
همچنین قیمت کارخانهای که شرکت کرمان موتور برای این فستبک جذاب در نظر گرفته، یک میلیارد و 750 میلیون تومان است که رقم نسبتا بالایی برای یک خودروی چینی محسوب میشود.
منبع: تجارتنیوز
دیدگاه خود را بنویسید