مسترتشخیص- اگه ماشینت خط و خراش عمیق برداشته باید از لیسه گیری یا لیسه کشی استفاده کنی. این عمل که معمولا با پولیش‌کاری هم همراهه، یه روش عالی برای از بین بردن خراش‌های عمقی و برگردوندن زیبایی به بدنه ماشینه.با ما همراه باشید تا بیشتر با این روش آشنا شوید.

در روش لیسه گیری، اول محل خراش به کمک شوینده‌های مخصوص به‌خوبی شسته و تمیز می‌شه؛ بعد عملیات بتونه‌کاری (در صورت نیاز) و رنگ‌آمیزی بدنه ماشین انجام می‌شه. بعد از تموم شدن کار باید اضافات و شره‌های رنگ از روی بدنه حذف بشن که به این مرحله از کار، لیسه‌گیری خودرو میگن.

معایب لیسه گیری ماشین

اگه خراش‌های روی بدنه عمیق باشن و لیسه کشی با بتونه‌کاری همراه باشه، ضخامت کل بدنه ماشین مقداری کم میشه. این مسئله می‌تونه ضریب ایمنی سرنشینان رو کم کنه و باعث افت قیمت ماشین بشه.

البته لیسه گیری یه کار تخصصیه و اگه ماشینت رو به یه فرد بی‌تجربه بسپاری، احتمال آسیب دیدن ماشینت بیشتر هم میشه. پس برای پیدا کردن یه کارشناس کاربلد، بیشتر دقت کن. میتونید به مجموعه تیم مسترتشخیص ماشینتو بسپاری که خیالت راحت باشه!

بهترین زمان لیسه گیری خودرو

بهترین زمان برای لیسه گیری، بعد از وقوع حادثه‌ست چون هنوز رنگ بدنه خودرو سالمه و کامل نریخته. وقتی تصادف می‌کنید، باید به سرعت به صافکار و نقاش مراجعه کنید تا مشکل رو رفع کنه. چون هرچی خط و خش عمیق روی بدنه بیشتر باقی بمونه، بیشتر احتمال داره گسترش پیدا کنه.

مراحل انجام لیسه گیری خودرو

برای لیسه کشی باید مراحل زیر به ترتیب انجام بشه تا کیفیت کار بالا بره:



  • اول نقاط آسیب‌دیده که به لیسه نیاز دارن شناسایی می‌شن. این کارو حتما یه کارشناس متخصص باید انجام بده.
  • نقاط هدف با مواد شوینده مخصوص که برای لیسه‌گیری طراحی شدن، شسته میشن.
  • بدنه خودرو در معرض نور خورشید یا اشعه ماوراءبنفش قرار می‌گیره تا عمق و وسعت خراش کاملا مشخص بشه.
  • با در نظر گرفتن کد رنگ خودرو (کد رنگ کارخانه)، محل خراش با رنگ پر می‌شه. بعد اگه لازم باشه، عملیات بتونه‌کاری هم انجام میشه.
  • بعد از اینکه این مراحل انجام شد باید صبر کرد تا رنگ و بتونه خشک‌شده و جذب بدنه بشه. سپس عملیات لیسه گیری رو شروع می‌کنن.
  • قسمت‌های اضافی و شره کرده رنگ با استفاده از لیسه‌های نرم برداشته‌ میشن، بعد رنگ خودرو به کمک پولیش و واکس بدنه، زیبا و یکنواخت می‌شه.

بعد از لیسه گیری خودرو باید چکار کرد؟

بعد از لیسه گیری هنوز کار تموم نشده، چون توی این مرحله هنوز رنگ محل خراش با رنگ بدنه خودرو هماهنگی نداره. بنابراین در این مرحله باید از پولیش یا واکس بدنه استفاده کرد. پولیش رو هم باید یه متخصص انجام بده. معمولاً کسی که لیسه گیری رو انجام داده، پولیش رو هم می‌زنه.

کلام آخر

حالا ‌که با مفهوم لیسه گیری خودرو و مراحل انجامش آشنا شدید، می‌دونید که این روش می‌تونه خراش‌های عمیق رو برطرف کنه. اگه رنگ بدنه ماشینت هنوز سالمه و فقط چند تا خراش‌ و ترک‌ عمیق روش افتاده، غفلت نکن!

غفلت از این موضوع می‌تونه خراش رو بدتر کرده، به بدنه خودرو آسیب وارد کنه و هزینه بیشتری روی دستت بذاره. هرچه سریع‌تر از خدمات لیسه گیری خودرو استفاده کن تا کار به مرحله ریزش رنگ خودرو و نقاشی مجدد نرسد.