به گزارش مسترتشخیص، راهاندازی سامانه هوشمند سوخت و بومی سازی تجهیزات تولید کارت سوخت در کشور میتواند در کاهش مصرف بنزین نقش موثری داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: با راهاندازی سامانه هوشمند سوخت در سال ۱۳۸۵ و سهمیهبندی بنزین در سال ۱۳۸۶، از مصرف افسارگسیخته بنزین در کشور جلوگیری شد و شاهد کاهش ۱۲.۵ درصدی مصرف بنزین در کشور بودیم.
علیاکبر نژادعلی بعدازظهر امروز در آیین رونمایی از تولید کارت هوشمند سوخت، گفت: یکی از چالشهای ما در حوزه تجهیزات سامانه هوشمند سوخت، انحصاری بودن فناوری تراشههای کارت هوشمند سوخت بود که تنها در اختیار چند کشور بود، هماکنون به سمت بومیسازی در حوزه کارتهای هوشمند سوخت گام برداشته و امیدواریم همه فرآیند تولید کارتهای هوشمند سوخت و نیز تجهیزات این سامانه بومیسازی شود و بتوانیم از کشورهای خارجی بهطور کامل بینیاز باشیم.
وی افزود: در زمینه تولید و تحویل کارتهای هوشمند سوخت با مشکلاتی روبهرو شده بودیم که با کمک دوستان ما در شرکت چاپ و نشر بانک ملی، این مشکل برطرف شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد: قرارداد امضا شده با بانک ملی ایران مبنی بر تولید و تحویل یک میلیون قطعه کارت هوشمند سوخت است که تاکنون ۸۰۰ هزار قطعه از آن تحویل شده و ۲۰۰ هزار قطعه دیگر نیز بهزودی تحویل خواهد شد که امیدواریم بتوانیم با این فرآیند، کارت سوخت مالکان خودروها را با سرعت بیشتری تحویل دهیم.
نژادعلی همچنین با دعوت از همه شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه تجهیزات کارت هوشمند سوخت برای تکمیل فرآیند بومیسازی این تجهیزات، گفت: امیدواریم با همکاری شرکتهای دوازدهگانهای که در حوزه پرداخت الکترونیک فعال هستند و میتوانند با سرمایهگذاری در زمینه نوسازی تجهیزات جایگاههای عرضه همکاری کنند، به سمت نوسازی تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری سامانه هوشمند سوخت در کشور حرکت کنیم.
وی با تأکید بر اینکه فناوری سامانه هوشند سوخت نیاز به تعدادی ادوات و ابزار دارد، گفت: ما از خدمات بعضی از شرکتها بهمنظور نوسازی این سامانه استفاده کردهایم، اما با توجه به تأکیدهای مقام معظم رهبری بر حمایت از شرکتهای دانشبنیان بهدنبال شرکتهایی هستیم که بتوانند فناوری سامانه هوشمند سوخت را بومیسازی کنند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به فرسوده و ناکارآمد شدن بعضی از تجهیزات جایگاههای عرضه سوخت، اظهار کرد: تاکنون موفق شدهایم بعضی از تجهیزات سامانه هوشمند سوخت که قدمت ۲۰ ساله دارند، با همکاری چند شرکت دانشبنیان بومیسازی کنیم که امروز چند نمونه از آن در جایگاههای عرضه سوخت نصب و راهاندازی و آزمونهای چندباره آن نیز انجام شده و به مرحله قرارداد رسیده و تولید انبوه آن آغاز و با تجهیزات قدیمی جایگزین شده است.
منبع: تجارتنیوز
دیدگاه خود را بنویسید