به گزارش مسترتشخیص، «امید قالیباف» گفت: محصولات سایپا که کلا از قرعهکشی خارج شد. دو سه مدل از خودروهای ایرانخودرو که قیمتش با قیمت بازار اختلاف زیادی دارد بهتدریج تا آخر امسال از شمول قرعهکشی خارج میشوند.
سخنگوی وزارت صمت،اظهار داشت: محصولات سایپا که کلا از قرعهکشی خارج شد. دو سه مدل از خودروهای ایرانخودرو که قیمتش با قیمت بازار اختلاف زیادی دارد بهتدریج تا آخر امسال از شمول قرعهکشی خارج میشوند.
قالیباف گفت: واردات خودرو سرعت بیشتری میگیرد. خودروهای اقتصادی با دامنه قیمت کمتر از 10 هزار یورو وارد خواهند شد و در بورس عرضه میشود.
سخنگوی وزارت صمت افزود: قیمت خودرو در بازار آزاد قیمتسازی است. قیمت خودرو چیزی است که در بورس عرضه میشود. کسانی که میخواهند خودرو بخرند از طریق بورس کالا اقدام کنند. از این به بعد هم عرضهها در بورس کالا تقویت میشود.
امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت گفت: خودروسازان موظف هستند در عرضه خودروهای خود، طرح جوانی جمعیت و تخصیص خودروهای فرسوده را رعایت کنند و بقیه محصولات را به بورس عرضه کنند یعنی این شرط برای خودروسازان در نظر گرفته شده است و روی آن نیز نظارت میشود.
جزئیات حذف قرعه کشی خودرو
وی افزود: طبق قانون بودجه 1401 خودروسازان باید 10 درصد از سهم قرعه کشی خودرو را به خودرو فرسوده اختصاص میدادند، اما از آنجایی که طی 6 ماه اول سال خودروسازان این کار را انجام ندادند بنابراین تصمیم بر این شد که تا پایان سال خودروسازان به جای 10 درصد 20 درصد از سهم قرعه کشی را به خودروهای فرسوده اختصاص دهند و اکنون نیز موظف هستند حتی در صورت عرضه در بورس این طرح را هم اجرا کنند.
سخنگوی وزارت صمت تشریح کرد: در حال حاضر برنامه عرضه خودرو اینگونه است که اگر خودروسازی قرار است هزار دستگاه خودرو عرضه کند, باید ابتدا 20 درصد از آن را به دارندگان خودرو فرسوده و 50 درصد به طرح جوانی جمعیت اختصاص دهد؛ از هزار دستگاه باقی مانده 30 درصد هم در بورس عرضه میشود بنابراین عرضه خودرو در بورس اختلالی در عرضه خودرو به دارندگان خودرو فرسوده و مادران دارای 2 فرزند ایجاد نمیکند.
جزئیات عرضه خودرو در طرح جوانی جمعیت
امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت گفت: خودروسازان موظف هستند در عرضه خودروهای خود، طرح جوانی جمعیت و تخصیص خودروهای فرسوده را رعایت کنند و بقیه محصولات را به بورس عرضه کنند یعنی این شرط برای خودروسازان در نظر گرفته شده است و روی آن نیز نظارت میشود.
وی افزود: طبق قانون بودجه ۱۴۰۱ خودروسازان باید ۱۰ درصد از سهم قرعه کشی خودرو را به خودرو فرسوده اختصاص میدادند، اما از آنجایی که طی ۶ ماه اول سال خودروسازان این کار را انجام ندادند بنابراین تصمیم بر این شد که تا پایان سال خودروسازان به جای ۱۰ درصد ۲۰ درصد از سهم قرعه کشی را به خودروهای فرسوده اختصاص دهند و اکنون نیز موظف هستند حتی در صورت عرضه در بورس این طرح را هم اجرا کنند.
سخنگوی وزارت صمت تشریح کرد: در حال حاضر برنامه عرضه خودرو اینگونه است که اگر خودروسازی قرار است هزار دستگاه خودرو عرضه کند, باید ابتدا ۲۰ درصد از آن را به دارندگان خودرو فرسوده و ۵۰ درصد به طرح جوانی جمعیت اختصاص دهد؛ از هزار دستگاه باقی مانده ۳۰ درصد هم در بورس عرضه میشود بنابراین عرضه خودرو در بورس اختلالی در عرضه خودرو به دارندگان خودرو فرسوده و مادران دارای ۲ فرزند ایجاد نمیکند.
منبع: تجارتنیوز
دیدگاه خود را بنویسید